Particulieren en Zelfstandigen (ZZP)

"Vraag hulp, voorkom erger"

HE Budget biedt particulieren en zelfstandigen (ZZP) met financiële problemen hulp aan door middel van budgetcoaching. Hierbij krijgt u hulp, advies en coaching bij uw financiële problemen, problematische betalingsachterstanden en schulden. 

Voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend om het financiële huishoudboekje op orde te houden en een helder overzicht te hebben van de inkomsten en uitgaven. Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen leiden tot serieuze financiële zorgen. Daarom is budgetcoaching voor iedereen! Veel mensen schamen zich ten onrechte voor hun financiële situatie. HE Budget helpt u graag bij uw financiële problemen en geldzorgen.

De Budgetcoach gaat samen met u uw financiële situatie overzichtelijk en beheersbaar maken en een financieel stappenplan opstellen, waardoor u meer inzicht krijgt in uw huidige en toekomstige inkomsten en uitgaven. Het maken van een financieel stappanplan is een goede leidraad om gecoacht te worden bij het beheersbaar maken van uw financiën en om het heft weer in eigen handen te nemen.